lån

Når man skal i gang med at udfylde en ansøgning, tager den udgangspunkt i den låneberegner, der er at finde på forsiden af Nordisk Låns hjemmeside. Her skal man angive, hvor mange penge det er, man ønsker at låne, og man vælger her et beløb på mellem 7.000 kr. og 75.000 kr. Det anbefales, at man har tænkt sig godt om, inden man vælger et beløb, og det er en individuel sag, hvor lang beslutningstid der skal til. Herefter er det blot at vælge løbetiden for det lån, man ønsker sig, og det er her, man skal have fundet frem til, om den skal være på 12, 24, 36, 48, 60 eller 72 måneder.

Hvis man endnu ikke er helt sikker på, hvor lang løbetiden skal være, kan man fint prøve sig frem. Når man anvender låneberegneren hos låneudbyderen, vil man nemlig kunne se, hvad den månedlige ydelse vil ligge på, alt efter hvor lang en løbetid, man vælger, for det lån, man ønsker at ansøge om. Man vil eksempelvis kunne se, at hvis man ansøger om et lån på 50.000 kr., og man har en forventning om, at den rette løbetid vil være på 24 måneder, så vil den månedlige ydelse ligge på 2.786 kr. Hvis man mener, at dette passer ind i ens økonomi, og samtidig er det mest fordelagtige at gøre, kan man ganske simpelt gå i gang med at ansøge om det pågældende lån.

I låneberegneren vil man også få oplyst, hvad debitorrenten vil ligge på, og herudover vil oplysninger som ÅOP, de samlede kreditomkostninger og det samlede tilbagebetalingsbeløb også at være finde for det pågældende lån. På baggrund af disse oplysninger kan man vurdere, om det lige præcis er dette beløb med den pågældende løbetid, som man ønsker at ansøge om hos Nordisk Lån, og hvis det er, kan man påbegynde sin ansøgning med det samme.

Hvordan ansøger man om et lån?

Når man i låneberegneren på Nordisk Låns hjemmeside har valgt lånebeløb og tilhørende løbetid, er det blot at trykke på knappen Start din ansøgning her. Når dette er gjort, vil man påbegynde den egentlige ansøgning, og det er her, man vil skulle indtaste og angive de oplysninger, der er relevante for lånet, og det er disse oplysninger, som en kreditvurdering vil finde sted på baggrund af. En ansøgning skal hos denne låneudbyder altid underskrives med NemID, før den kan sendes af sted.

Hvornår får man svar på sin ansøgning?

Når man har udfyldt sin ansøgning hos Nordisk Lån og underskrevet denne med NemID, vil den være sendt af sted. Herefter går der ikke mere end et par minutter, før der ligger et svar klar på, hvorvidt man har mulighed for at optage et lån eller ej.

Hvornår får man lånet udbetale?

Nordisk lån tilstræber hurtig udbetaling af lånet, og det betyder derfor blandt andet, at man har mulighed for at få lånet udbetalt allerede samme dag, som en ansøgning er sendt af sted. I nogle tilfælde må man dog regne med, at pengene først kommer dagen efter, at man har ansøgt om et lån. For at få udbetalt et lån er det naturligvis en forudsætning, at man hos denne låneudbyder er fundet kreditværdig, og at der er blevet fremsendt en låneaftale, som man efterfølgende har underskrevet med NemID.