mobilabonnementer

Evercall tilbyder flere forskellige løsninger indenfor mobiltelefoni og tilbyder de 3 forskellige abonnementer: Helgardering, Sprint og Maraton.

Fælles for dem alle er at et nyt SIM-kort, oprettelse og overflytning af nummer er gratis. Derudover er vis nummer, telefonsvarer samt oprettelse af udlandstelefoni også gratis.

Helgardering koster 148 pr. måned og prisen inkluderer 5 timers fri tale samt gratis SMS og MMS. Derudover skal det nævnes at der ikke er nogen opkaldsafgift på dette mobilabonnement. Hvis man ringer mere end 5 timer pr. måned afregner man pr. sekund.

Sprint er for dem, som har mange korte opkald, da minutprisen er 60 øre og der er ingen opkaldsafgift. For SMS betaler man 17 øre og MMS koster 1,75 pr. stk.

Det sidste abonnement er Maraton, som henvender sig til dem som har lange samtaler. Her er der en opkaldsafgift på 49 øre, men til gengæld koster det kun 39 øre pr. minut. SMS og MMS koster det samme som ved Sprint abonnementet.

På alle abonnementer er det muligt at vælge everSNAK. Her kan man ringe gratis til alle andre evercallere for 29 kr. pr. måned. Derudover findes der mange andre gode services, som man kan læse mere om på deres hjemmeside.

Hvilke abonnementer hører under TDC koncernen?

Fullrate er en del af TDC koncernen. Fullrate er grundlagt i 2005 og solgt til TDC i 2008, hvor de derefter har fået MBB, Mobil go TV. Fullrate bruger TDCs netværk. Kåret til Danmarks bedste netværk. Målt af Teknologisk Institut.
Oprettelse af nyt nummer samt flytning af nummer koster 99 kr. Man kan gratis skifte pakke med Fullrate, så Fullrate Basis er altid et god startabonnement, derudover kan man tilføje datapakker. Du modtager dit sim indenfor 1-3 dage.

Minutprisen pr. påbegyndt minut er 59 øre og sms afsendt og modtaget i Danmark koster 19 øre. Der er ingen opkaldsafgift pr. opkald, uanset om opkaldet bliver besvaret.
Der er forskellige priser på opkald til og fra udlandet, som man kan læse mere om på deres hjemmeside.

TDC er Danmarks største mobil selskab og det er deres net som mange af de andre teleselskaber også bruger.

TDC har mange forskellige abonnementer hvor man på 3 af dem, kan fylde taletid på via internettet eller ved køb af skrabekort i butikker over hele landet.

TDC taletid kaldes Click. Click findes i 2 varianter plus et specielt til børn. Click Minut er mest til lange samtaler hvor man betaler pr. påbegyndt minut og Click Sekund er til korte samtaler hvor man betaler pr. påbegyndt sekund. Med Click betaler man ikke noget i abonnement, og man binder sig ikke til et fast minimumsforbrug.

Priserne på Click er som følger: Ved Click sekund koster det 70 øre pr. minut og Click minut 49 øre pr. minut. På alle 3 taletids abonnementer koster det 20 øre at sende en SMS og 2,50 kr. at sende en MMS.

Click giver en fuld kontrol, god dækning og adgang til alle TDC services. Man overfører penge til sin Click konto på nettet og løber dermed aldrig tør for taletid. Få ubegrænset musikdownload, som Click kunde med TDC PLAY. Beløbet på ens mobiltelefon kan også benyttes til at se tv på mobilen.

TDC tilbyder som sagt også et børneabonnement som kaldes MobilJunior. Det koster 80 øre pr. minut. TDC har på forhånd spærret for adgang til indholdstakserede tjenester, adgang til internet på mobilen og betalingsnumre. På den måde undgår man, at ens barn køber dyre ringetoner, eller surfer på internetsider, der er uegnede for børn.